top of page

VVS-montör sökes!

Är du en noggrann och självgående VVS-montör som alltid har kunden i fokus? Vi lider av växtvärk och söker just nu efter fler kollegor till ett familjärt företag där vi alltid gör det lilla extra och där det är viktigt att alla trivs på jobbet!

Snabbinfo

Placeringsort

Vi arbetar i hela Stockholm med omnejd.

Start/varaktighet

Start enligt ö.k. med varaktighet tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Omfattning

Heltid med månadslön.

Vad kan vi erbjuda?

Hos oss erbjuds en varierad arbetsvardag med allt från mindre servicearbeten till större entreprenader. För oss är det av största vikt att alla trivs på jobbet. Vi är ett sammansvetsat och glatt team med en familjär stämning och arbetar tillsammans. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom yrket, din personlighet och vilja till att lära är viktigare än lång erfarenhet. Vi erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag och företagspension.

Vad söker vi?

Vi söker dig som är certifierad VVS-montör och har minst B-körkort. Vi ser att du är kommunikativ, både på svenska och engelska i både tal och skrift.

Du ska vara en person som är ansvarstagande och känner ett ägandeskap för dina uppgifter. Du ska vara serviceminded och göra det lilla extra för kunden med noggrannhet. Vi vill att du har en nyfikenhet för att lära dig nytt och ser utmaningar som möjligheter.

Är det dig vi söker? Skicka CV samt personligt brev till oss här!
Vi ser fram emot din ansökan.

bottom of page